Bag om mig ligger mere end 30 års fagligt, spirituelt og personligt arbejde. Jeg har stor erfarring i arbejdet med mennesker i udvikling. Min interesse for kvindelivet skabte for 11 år siden, grobund for kvindegrupper, inspireret af blandt andet David Deida.

Min intension er at skabe et unikt udviklingsrum for kvinder i alle aldre.

Min mere formelle baggrund er følgende; Pædagog, Kandidat i Psykologi og Pædagogik, Bevægelse-og Psykoterapeut (Moving Cycle Institute USA) og nu OmniSoulTerapeut hos Ilse Johannesen, den Gyldne Sol, samt Cool Kids vejleder.

På baggrund af min faglige viden og erfaring, og via den person jeg er, er der skabt et trygt fundament for dig, hvorfra jeg kan vejlede og coache dig via kanalisering og clairvoyance. Du vil modtage personlige budskaber og redskaber fra Spirit direkte til dig, til brug i din videre udviklingsproces.

Mit inderligste ønske er, at alle får adgang til den guddommelige berøring og transformerende kraft, som jeg har mødt, hvor lyset og kærligheden gennemtrænger blokeringer og frigører sjælens potentialer.

Mit Mål er, at du får dyb kendskab og indsigt i, hvem du er og tør leve livet fuldt og autentisk, præcis som den sjæl du er!

På glædeligt gensyn

Linea Bartholin